250 g rødbede (revet)
250 g kogte brune ris
150 kogte butterbeans ( andre bønner eller kikærter kan bruges i stedet for)
150 g rødløg
3 fed hvidløg
50 g hasselnødder
½-1 dl vand
1 spsk loppefrøskaller
2 tsk. timian
1 tsk paprika
1 tsk uraffineret salt
friskkværnet peber
Kog risene og bønnerne efter anvisningen. Skræl og riv rødbederne. Rens rødløgene og skær dem i
kvarte. Rens hvidløgene. Kom butterbeans, ris, rødløg, hvidløg, loppefrøskaller, timian, paprika,
salt, peber og hasselnødder i en foodprocessor. Kør til det hele er findelt og sammenhængende.
Tag massen ud i en skål og bland den grundigt med den revede rødbede. Form til bøffer og steg
dem på en pande i kokosolie. De skal have 6-8 min. på hver side ved middelvarme. Hold øje med
at de ikke bliver for mørke. De skal være gyldne i overfladen.
Servér evt. bøfferne sammen med bagte rodfrugter og en god fyldig salat, der passer til årstiden,
eller brug den i en burger. Bøfferne er fryseegnede.
Rigtig god fornøjelse!
Foreningen for Økologisk Jordbrugssamvirke
Ørnevænget, Mariendal Havbakker
8330 Beder
Bank: Merkur Bank
Reg.nr. 8401 - konto: 1057308
MobilePay: 553501 (Økologisk Jordbrugssamvirke)
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes FØJS 2018 - 2023