Arbejdsgrupper i bestyrelsen


Aktuelt har bestyrelsen oprettet forskellige arbejdsgrupper. Har du spørgsmål til grupperne, ideer og forslag eller lyst til at give dit besyv med, kan du altid gribe fat i en kontaktperson fra en af grupperne. Læs om de enkelte grupper nedenunder.

Se bestyrelsen her


Aktivitetsgruppe


Aktivitetsgruppen
står for sociale og kulturelle aktiviteter i foreningen. Det kan være foredrag, medlemsarrangementer, fællesspisning, forårs- og høstfester mm. Byd ind hvis du har en ide til et medlemsarrangement eller gerne vil hjælpe til på den ene eller anden måde. Der er altid brug for ideer og hjælp. Kontaktperson: Lone Bang tlf. 6177 3833.


Driftsgruppe

Driftsgruppen står bl.a. for økonomien i foreningen og for at holde styr på medlemmerne!
Har du spørgsmål, skal du tage fat i kasserer Lone Gleesborg, tlf. 2337 2629 og Tommy Schou Pedersen, tlf. 2229 3239.

Formidlingsgruppe

Formidlingsgruppen arbejder med hjemmeside, foldere, nyhedsbreve og SoMe-medier. Har du input og ideer til gruppens arbejde, må du meget gerne kontakte et bestyrelsesmedlem.


Udviklingsgruppe

Udviklingsgruppen arbejder løbende med etableringen af en jordbrugsfond, som er et af foreningens formål. En anden opgave i Udviklingsgruppen er kontakten til Aarhus Kommune, som Peter har forpagtet jorden af, og som også ejer en del af den omkringliggende jord. Kontaktperson i gruppen er foreningens næstformand Torben Simonsen, tlf. 2635 5874.