En væsentlig del af foreningens sigte er at medvirke til at dyrke jorden på forsvarlig vis. Gennem deltagelse i kurset JORD OG PLANTER får deltagerne en indsigt i, hvordan vi kan lave fødevarer i et bæredygtigt samarbejde med naturen.
HVORDAN
Kurset foregår i teori og praksis.
HVORNÅR
Kurset løber kontinuerligt igennem en hel dyrkningssæson med start i marts til slut oktober.
HVOR MEGET
Deltagelse i kurset indebærer aktiv medvirken i drivhus og/eller på mark med et gennemsnit på 2 timer ugentligt igennem sæsonen.
HVAD
Vi har fingrene i knap 100 forskellige afgrøder med et bredt sortiment af grønsager, både de traditionelle som gulerødder, kartofler, løg, porrer, kål i alle afskygninger og mange flere. Også mere eksotiske grønsager som fx den sydamerikanske rodfrugt yacon, den orientalske bladgrønsag pak choi og den velsmagende jordmandel er med i sortimentet. Derudover er der krydderurter, spiselige blomster og bær.
Se mere om kurset i folderen, som ligger som henhv. en pdf- og wordfil.
Den fysiske folder ligger også på udvalgte steder i lokalområdet og i markbutikken på Ørnevænget.
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte et bestyrelsesmedlem eller Peter fra Peters Gartneri.