● At dyrke økologiske fødevarer samtidig med, at du genskaber jordens frugtbarhed, holder CO2 i jorden og bidrager til øget biodiversitet
● At skabe et lokalt fødevaresystem, der skaber ny kontakt mellem landmand og forbrugere
Økologisk landmand Peter Kirk-Haugstrup,
leder kurset 'Fra Muld til Mad'
Markerne i Fløjstrup, syd for Aarhus. Foto: Lars Nielsen
Kurset udbydes af FØJS for medlemmer af foreningen. Derfor er det en forudsætning, at du også melder dig ind i foreningen.
Et FØJS medlemskab koster 150,- kr. pr. person årligt (forbehold for kontingentændring på generalforsamlingen 26. marts 2023).
Højsommer i urterne. Foto: Anton Gammelgaard
Såning og udplantning på mark og i drivhus. Foto: Poul Grønkær
Et lokalt fødevaresystem
Denne del af kurset handler om, hvordan der kan skabes tættere sammenhæng mellem producenten og forbrugere af fødevarer, og hvordan der kan skabes en økonomisk bæredygtig forretningsmodel for et borgerstøttet, regenerativt landbrug.
Fællesspisning af egen avl. Foto: Anton Gammelgaard
Så blev forårslugningen i de nye planter færdig - i denne omgang! Foto: Poul Grønkær
Peter Kirk-Haugstrup og kundebonde Anette Hoeg Nielsen fra 'Mad med Glød'. Foto: Dott Ovesen
Foreningen for Økologisk Jordbrugssamvirke
Ørnevænget, Mariendal Havbakker
8330 Beder
Bank: Merkur Bank
Reg.nr. 8401 - konto: 1057308
MobilePay: 553501 (Økologisk Jordbrugssamvirke)
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes FØJS 2022